De 100 bedste kabalespil nogensinde, rangeret fra nemmeste til sværeste

De 100 bedste kabalespil nogensinde, rangeret fra nemmeste til sværeste

De 100 bedste kabalespil nogensinde, rangeret fra nemmeste til sværeste

Solitaire spil er en type kortspil, der spilles alene.

1. Klondike Solitaire

2. Freecell Solitaire

3. Spider Solitaire

4. Pyramid Solitaire

5. Tri-Peaks Solitaire

Hvad er Solitaire?

Solitaire er et kortspil, der spilles af en enkelt person. Det spilles normalt med et sæt kort, og målet er at fjerne alle kortene fra tableauet.

Du kan læse meget mere om Spil Napoleon kabale online her.

Spillet starter med et tomt tableau, hvilket betyder, at der ikke er nogen kort i det. Spilleren giver derefter et kort ad gangen til tableauet og stabler dem i stigende rækkefølge, skiftende farver, så sorte kulører er oven på røde kulører, og omvendt. Spilleren kan placere hvert kort på et andet kort, hvis de har en eller flere af dets kulør ved siden af det på hver side (vandret eller lodret). Når han eller hun har opbrugt alle deres træk fra den aktuelle hånd, trækker han eller hun et kort mere fra aktien og giver det til tableauet.

Nemme Solitaire-spil for begyndere

Solitaire er et kortspil, hvor spilleren skal sætte alle kortene i rækkefølge. Det er et af de mest populære kortspil, og der er mange variationer af det.

Napoleon solitaire er en af de nemmeste kabale varianter for begyndere. Det blev opfundet af en amerikaner ved navn Napoleon Pardee i 1883. Der er seks kolonner, hver med tretten kort, og en række øverst med tretten kort. Målet er at sortere alle kortene i disse seks kolonner, så de er sorteret efter farve og rang, fra venstre mod højre, startende med esserne i den yderste venstre kolonne og slutter med konger i den yderste højre kolonne.

Napoleon solitaire kan spilles online eller offline på en computer eller mobilenhed.

Solitaires med middelsvær sværhedsgrad for erfarne spillere

Spillet Napoleon er et solitaire kortspil for én spiller. Det er ligesom Klondike kabale, men med to ekstra kolonner af kort.

Målet med spillet er at stable alle kort i hver kulør i bunker, fra konge til es, derefter bygge fire fundamenter (fra konge til es) efter kulør, og til sidst uddele tretten tableau-bunker (fire ad gangen) fra konge og ned, skiftende farver.

Denne artikel vil guide dig gennem de nødvendige trin for at spille Napoleon solitaire online og hjælpe dig med at vinde!

De sværeste visninger af Solitaire at prale af

Solitaire er et kortspil, som kan spilles af én person. Formålet med spillet er at placere alle kortene fra bunken i stakke, hver stak skal have et es på toppen.

De sværeste synspunkter af Solitaire at prale af er:

– Den udsigt, du får, når du spiller kabale på din telefon og indser, at du ikke kommer til at vinde denne runde.

– Den udsigt, man får, når man har spillet kabale i timevis og stadig ikke har vundet en eneste runde.

– Synet du får, når nogen spørger, om de må spille kabale med dig, og dit svar er "du slår mig aldrig".

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes

CVR DK-37 40 77 39