Vejret i Guangzhou

Vejret i Guangzhou

Vejret i Guangzhou

Vejret i Guangzhou er fugtigt og subtropisk. Vintrene er milde, men somrene er varme og våde.

I Guangzhou er gennemsnitstemperaturen omkring 25 grader celsius året rundt. De varmeste måneder er juni til august, med en gennemsnitstemperatur på 30 grader Celsius.

Hvad er vejrudsigten for i morgen?

Vi kan bruge vejrudsigten til at planlægge vores dag mere effektivt.

Vejrudsigten for Guangzhou er: for det meste solrigt med en temperatur på 27 grader Celsius og en lav temperatur på 23 grader Celsius.

Hvad betyder "under påvirkning af et lavtrykssystem"?

Udtrykket "under påvirkning af et lavtrykssystem" er en, som meteorologer bruger til at beskrive et vejrmønster på Jorden. Systemet kan være enten højtryk eller lavtryk. Når vi siger, at noget er "under indflydelse af" et lavtrykssystem, betyder det, at systemets massecenter er lavere end Jordens.

Er det koldt eller varmt i Guangzhou?

Vejret i Guangzhou er varmt og fugtigt med et tropisk monsunklima. Gennemsnitstemperaturen er omkring 27 grader Celsius.

Luftfugtigheden i Guangzhou er høj, og luften føles meget tyk med meget fugt i sig.

Hvad er vejrmønstrene i Guangzhou?

Guangzhou er en by i det sydlige Kina, beliggende ved Perlefloden. Det er en af de mest folkerige og rigeste byer i Kina.

Guangzhou har et fugtigt subtropisk klima med høje temperaturer og kraftig nedbør hele året rundt. Den gennemsnitlige temperatur varierer fra 18-30 grader Celsius (65-86 grader Fahrenheit). Den årlige nedbør er i gennemsnit omkring 1.500 millimeter (59 tommer) om året.

Hvordan er vejret i Guangzhou i løbet af november?

Det er en generel viden, at Guangzhou har et subtropisk og fugtigt klima. Det betyder, at temperaturen normalt er høj, men den kan også blive påvirket af tyfoner og monsuner.

I løbet af november er gennemsnitstemperaturen i Guangzhou omkring 20 grader celsius. Luftfugtigheden er lav, fordi det er tæt på vinteren.

Hvad er de gennemsnitlige temperaturer i Guangzhou?

Guangzhou er en by i det sydlige Kina. Det har et fugtigt subtropisk klima, og den gennemsnitlige temperatur varierer fra 19 til 29 grader Celsius.

Den gennemsnitlige temperatur i Guangzhou er omkring 19-29 grader Celsius.

Hvad betyder "under påvirkning af et højtrykssystem"?

Et højtrykssystem er et stort område med højt atmosfærisk tryk. Det kan findes i de øverste niveauer af atmosfæren. Højtrykssystemer er ofte forbundet med klar himmel og godt vejr.

Luften under et højtrykssystem er stabil og har lidt variation i temperatur, så den er normalt ret tør. Denne manglende variation betyder også, at der ikke er meget vind, hvilket gør det svært for storme at danne sig.

Hvad er de bedste årstider at besøge Guangzhou?

Det bedste tidspunkt at besøge Guangzhou er i vintermånederne. Vejret er moderat, og luftfugtigheden er lav.

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes

CVR DK-37 40 77 39